Käyttöehdot

Käyttöehdot

Tekemällä tilauksen hyväksyt henkilötietojesi käyttämisen. Lue lisää tietosuojaselosteesta.

Verkkokaupassa voivat asioida kaikki vähintään 18-vuotiaat kuluttaja-asiakkaat, joilla on toimiva sähköpostiosoite ja matkapuhelinnumero. Asiakas vastaa annettujen tietojen oikeellisuudesta. Toimitamme vain Manner-Suomeen ja toimitusehdot koskevat Manner-Suomeen toimitettavia tilauksia.
Verkkokaupan kautta tehty tilaus on sitova, kun asiakas on tilaussivulla vahvistanut nämä sopimusehdot sekä hyväksynyt tilauksen. Tilausvahvistus lähetetään antamaasi sähköpostiosoitteeseen. 


Yleistä

Valtocollections.fi on SiXax Oy:n ylläpitämä markkinapaikka, jossa tuotteita myy Valto Collections (y-tunnus: 2681328-8, Tuokkokuja 3B, 04460 Järvenpää, puh. 0449801318). Valto Collections pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.


Toimitusaika

Tuotteiden toimitusajat ilmoitetaan tuotteiden tiedoissa. Tuote toimitetaan mahdollisimman pian, kun tilaus on rekisteröity. Pääsääntöisesti postitse toimitettavilla tilauksilla toimitusaika on 1-7 arkipäivää, mutta toimitusaika voi vaihdella tuotekohtaisesti tai toimitustavoittain. Tuotteet lähetetään pääsääntöisesti 1-2 arkipäivän sisällä tilauksesta. Tyypillinen toimitusaika on 1-4 arkipäivää. Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan tuotekohtaisesti. Mikäli tilaus jostain syystä viivästyy, siitä ilmoitetaan asiakkaalle viipymättä. 

Mittatilaustuotteille sovitaan toimistuaika aina tapauskohtaisesti.

Valto Collections ei vastaa siitä, mikäli tilauksen toimitus estyy, myöhästyy tai vaikeutuu Valto Collections vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta Valto Collections - verkkokaupan toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta. 


Toimitus ja toimituskulut

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan. Suomessa käytettävissä ovat postin ja matkahuollon kuljetuspalvelut.

Kaikki yli 100 € tilaukset ilman toimituskuluja!

Nouto postista tai postin noutopisteestä 6,90 €

Mikäli valitset toimitustavaksi Postin, noudat tilaamasi tuotteet Postista ja sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla paketin saapumisesta.

Noutopostin pakettiautomaatista 6,90 € 

Mikäli valitset toimitustavaksi Postin automaatin, noudat tilaamasi tuotteet valitsemastasi Postin pakettiautomaatista. Paketin saapumisesta ilmoitetaan sinulle tekstiviestillä ja voit noutaa lähetyksesi automaatista heti. Huomioithan, että isoja paketteja ei välttämättä voida toimittaa toivomaasi automaattiin, jolloin se ohjataan lähimpään Postin noutopisteeseen. 

Matkahuollon lähellä-paketti 6,90 € 

Mikäli valitset toimitustavaksi Matkahuollon, paketti toimitetaan valitsemaasi Matkahuoltoon, MH-asiamiehen pakettipisteeseen, pakettiautomaattiin tai R-kioskiin. Saat paketin saapumisesta ilmoituksen tekstiviestillä tai sähköpostilla. Huomioithan, että isoja paketteja ei välttämättä voida toimittaa toivomaasi automaattiin, jolloin se ohjataan lähimpään Matkahuollon noutopisteeseen. 


Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Valittu toimitustapa ja tilauksen sisältö vaikuttavat toimituskuluihin.

Huomioithan, että isoja paketteja ei välttämättä voida toimittaa toivomaasi automaattiin, jolloin se ohjataan lähimpään postin/matkahuollon noutopisteeseen. 


Maksaminen

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Klarna Checkout. Käytössäsi olevat vaihtoehdot ovat lasku, erämaksu, verkkopankit ja luottokortit - kaikki yhtä turvallisia!

Luottokortit: Visa, Visa Electron, MasterCard ja Eurocard.

Klarna lasku: Saat laskun tilauksen mukana, sinulla on 14 päivää korotonta maksuaikaa. Laskutuslisä 3,60 euroa.

Osamaksu - Klarna tili: Voit maksaa tilauksesi osissa käyttämällä Klarnan osamaksu maksutapaa. Klarnan osamaksulla maksaessasi Klarna Oy avaa sinulle ensimmäisen tilauksen yhteydessä tilin automaattisesti.

Voit lyhentää tilin loppusummaa itse valitsemassasi kuukausierässä, kuitenkin vähintään 9 € tai 1/24 laskun loppusummasta riippuen siitä, kumpi on suurempi. Voit aina halutessasi maksaa laskun loppusumman myös kerralla pois.

Kaikki Klarnan osamaksulla maksamasi ostokset yhdistyvät automaattisesti samalle tilille ja samalle kuukausilaskulle, myös silloin kun maksat Klarnan osamaksulla muissa verkkokaupoissa asioidessasi. Saat kuukausittain siis vain yhden laskun, jossa on tilausmäärästä huolimatta vain yksi laskutuslisä. Kun olet maksanut laskun loppusumman, tili sulkeutuu automaattisesti.

Ostoksesi hyväksymiseksi sinulta kysytään ostoskorissa henkilötunnuksesi, väestörekisteriin ilmoittamasi osoite ja tiedot vuosituloistasi. Saat päätöksen tilauksesi hyväksymisestä välittömästi tilauksen vahvistettuasi. Ensimmäisen kerran Klarnan osamaksulla maksaessasi sinulle lähetetään postitse tilisopimus, joka sinun tulee allekirjoittaa ja lähettää Klarna Oy:lle. 

Muista lukea huolellisesti Klarnan osamaksun tiliehdot osoitteessa: Klarna tiliehdot.


 Vaihto- ja palautusoikeus

Mikäli tilaamasti tuote ei vastannut odotuksiasi, on verkkokaupasta tilatuilla tuotteillamme 14 vuorokauden vaihto- tai palautusoikeus. Vaihto- ja palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä, myyntikuntoisia tuotteita. Ennen tuotteen palautusta, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme. Palautustapauksissa tilaaja vastaa palautuskuluista. Tuotteen hinnan palautamme, kun tuote on saapunut meille ja se on tarkastettu myyntikuntoiseksi.

Mikäli tuotteesi on väärä tai viallinen, ilmoitathan siitä viipymättä asiakaspalveluumme, joko sähköpostitse tai puhelimitse. Väärän tai viallisen tuotteen palautus on ilmaista. Tuotteisiin tai toimituksiin liittyvät reklamaatiot pyydämme lähettämään seitsemän (7) vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Asiakaspalvelun yhteystiedot löydät tämän sivun lopusta.

Mikäli asiakas ei nouda tilausta postista, hyvitämme tilauksen hinnan, mutta emme mahdollisia toimituskuluja.

Palautusohjeet:

1. Mikäli tilaamasi tuote ei vastannut odotuksia, ole ensin yhteydessä asiakaspalveluumme: valtotuote@gmail.com tai 044 9801 318 (ark. 16-20)
2. Täytä tilauksen mukana tullut palautuskaavake ja lähetä se tuotteen mukana.
3. Postita palautus osoitteeseen:

Valto Collections / SiXax Oy
Tuokkokuja 3B
04460 Järvenpää 


Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Valto Collections
valtotuote@gmail.com
p.044 9801 318 (ma-pe klo 16-20)