Kauko-ohjattava viehe
Kauko-ohjattava viehe
Kauko-ohjattava viehe

Kauko-ohjattava viehe

1 200,00 €
sis. 24 % ALV
Loistava harjoitusväline koirille, jotka rakastavat vieheen perässä juoksemista!

Kauan odotettu uutuus vihdoin saatavilla!

Valto kauko-ohjattavalla vieheellä harjoittelet koirillesi vieheenvetoa helposti ilman apukäsiä! Viehettä on erittäin helppo käyttää: napsautat vain virrat päälle ja lasket pääyksikön maastossa sopivaan paikkaan jossa se pysyy paikoillaan. Sitten voit vetää vieheen lähtöpaikalle. Kauko-ohjaimen käyttöön tarvitaan vain yksi käsi, joten voit itse lähettää koirasi toisella kädellä! Pelkkä käyttöliipaisimen painallus riittää saamaan vieheen liikkeelle, ja voit säädellä nopeutta etusormellasi koko vedon ajan, sekä myös jarruttaa tarvittaessa. Koirasi tulee rakastamaan tämän vieheen perässä juoksemista!


Pääyksikön sisällä oleva moottori on hyvin tehokas ja melko hiljainen joten sen ääni ei häiritse käyttäjiä. Kanteen integroidusta kahvasta kevyttä pääyksikköä on mukava kantaa hieman pidemmänkin matkaa sopivalle harjoittelupaikalle, sillä toimintakunnossakin viehe painaa alle 5kg! Vieheen nykyaikaisessa akussa riittää energiaa vetämään viehettä kymmeniä kertoja ilman lataamista! Turkoosit osat ovat muovia, ja mustat osat hiilikuitukomposiittia.

Ohjaimesta voi säätää moottorin tehoaluetta portaattomasti: minimi sopii pienemmille koirille kuten italianvinttikoira, puoliteho nopeille koirille kuten saluki tai whippet. Maksimiteholla liipaisimen pohjaanpainallus kiihdyttää vieheen karkuun nopeimmaltakin greyhoundilta!

Tuote on suunniteltu ja valmistettu suomessa.


Ominaisuudet:

Nopeus jopa 100+ km/h

Sähköinen jarru

Portaaton nopeussäätö

Narun pituus n. 300m, asennettavissa jopa yli 500m!

Kauko-ohjausetäisyys jopa 250m

Nopeasti vaihdettava viehe

Nopeasti ladattava 14,8V LiPo akku


Suunniteltu ja valmistettu Suomessa.


Sisältää:

pääyksikkö, kauko-ohjain, akku, laturi, viehekoukku (2kpl), vieherinkula (2), vararatas, käyttöohje.

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: KA-VIEHE-1.0-CF-TK